Onder voorbehoud betekenisNiettegenstaande het bovenstaande geeft u webs, ten behoeve van het in standhouden van uw website op de websites, hiermee een niet-exclusief, wereldwijd, onherroepelijk, overdraagbaar, sublicentieerbaar, volledig betaald, royaltyvrij recht en toestemming om: (i) de gebruikersgegevens te gebruiken, te vermenigvuldigen, op te slaan, te veranderen, afgeleide. Uw verplichtingen tot bescherming van de gebruikersgegevens. U stemt er mee in dat u als u gebruikersgegevens verzamelt of toegang hebt verkregen tot Gebruikersgegevens, deze gegevens niet zult gebruiken, vertonen of delen op een wijze die in strijd is met de door de gebruiker gekozen privacyinstellingen, onze servicevoorwaarden en Richtlijnen en alle. U stemt er tevens mee in dat uw gebruik en openbaarmaking van de gebruikersgegevens binnen de grenzen van een redelijke bescherming van de rechten van de gebruiker zal blijven en dat u bij het gebruik en de openbaarmaking van Gebruikersgegevens onder geen enkel beding een. U verklaart onmiddellijk alle gebruikersgegevens te vernietigen: (i) van iedere gebruiker die zich afmeldt, de verbinding verbreekt of op enige ander wijze geen gebruik meer van uw website, toepassing of service wil maken; (ii) als wij uw website, toepassing of service afsluiten; (iii) op ons. Zodra de website of de gebruikersgegevens zijn vernietigd is Webs niet verplicht om op de websites back-up-kopieën te bewaren van deze gebruikersgegevens. Webs geeft geen enkele garantie dat de gebruikersgegevens op de websites veilig worden opgeslagen.

onder voorbehoud betekenis
Ogg (bestandsindeling) - wikipedia

Webs heeft geen enkele verantwoordelijkheid voor de komkommer Inhoud op uw website en Webs heeft geen enkele verantwoordelijkheid om die inhoud op uw Website te controleren. U bent dan ook verantwoordelijk voor de verwijdering van alle Inhoud die in strijd is met deze servicevoorwaarden en u bent er verantwoordelijk voor dat aan deze servicevoorwaarden wordt voldaan. Door een website te bezoeken of Lid te worden van een website die met behulp van de services is gebouwd gaat u ermee akkoord dat de gegevens die u tijdens de aanmeldingsprocedure verstrekt (waaronder uw e-mailadres) en uw interacties met de website toegankelijk zijn voor. Door toepassingen of services toe te voegen of te gebruiken van de bij ons aangesloten bedrijven of zakelijke partners, stemt u er tevens mee in dat de Inhoud of informatie die u, de bezoekers van uw Website of Leden, tijdens de interactie met uw website. Wij eisen dat makers van websites, Ontwikkelaars van toepassingen, aangesloten bedrijven en zakelijke partners uw privacyinstellingen en ons Privacybeleid respecteren, maar uw overeenkomst met die makers van websites, Ontwikkelaars van toepassingen, de aangesloten bedrijven en zakelijke partners bepaalt de wijze waarop zij de met hen. Zorg er voor dat u de privacyinstellingen, de voorwaarden en het Privacybeleid van de website, toepassing of service begrijpt voordat u interacties aangaat. Webs kan niet garanderen dat dergelijke derden zich aan hun contractuele verplichtingen houden en Webs aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid of verantwoordelijkheid voor enige handeling van deze derden, of voor het afdwingen van enige overeenkomst die deze derden met u of ons aangaan. Als maker van websites hebben u en uw rechtmatige vertegenwoordigers en beheerders toegang tot de e-mailadressen van de leden van uw website, alsmede tot bepaalde gegevens, Inhoud en gegevens die tijden de inschrijving op en het gebruik van uw website (Gegevens van Website-leden). Webs kan u ook toegang verlenen tot bepaalde gebruikersgegevens die we als onderdeel van onze services verzamelen (samen met de gegevens van Website-leden en andere door u verzamelde gegevens zijn dit de gebruikersgegevens). U verklaart een privacybeleid te hanteren dan wel anderszins aan uw bezoekers en Leden duidelijk te maken welke gebruikersgegevens u gebruikt en hoe u die wilt gebruiken, openbaar maken of delen. U verklaart tevens er mee in te stemmen dat tussen u en Webs, voor zover het deze overeenkomst en elkaars Gebruikersrechten betreft: (i) Webs alle rechten, titels en belangen, inclusief de intellectuele eigendomsrechten van alle door ons verzamelde gebruikersgegevens in eigendom heeft en (ii) dat.

onder voorbehoud betekenis
Voorbehoud - 4 definities - encyclo

Hannah Arendt - wikipedia


Dit wordt mogelijk gemaakt door reclame. U kunt uw account upgraden door Premium Services en aanvullende functies te kopen. Deze worden regelmatig door ons, toepassingen of onze zakelijke partners aangeboden. In al deze gevallen is de verkoper van deze diensten en de partij waarmee u een overeenkomst aangaat Vistaprint Nederland. Zie koemelkallergie de artikelen 11 tot 16 voor meer specifieke voorwaarden over onze betaalde services en onze betalingsvoorwaarden. Controle van de inhoud van de website en gebruikersgegevens. U beheert zelf de websites die u met behulp van de services bouwt zelf en Webs maakt geen enkele aanspraak op welke eigendomsrechten dan ook van teksten, documenten, afbeeldingen, fotos, videos, geluiden, muziekwerken, commentaren, aanbevelingen, forums, lijsten, logos, handelsmerken, posts, berichten, tags, geschreven werk.Wat betekent onder voorbehoud?


'ik ga vooral het uitzicht missen en het vrij zweven aan boord van het ruimtestation zei andré tijdens zijn Nationale Ontvangst in noordwijk. (Immers, spieren bestaan uit eiwitten). "Wil je graag meer leren over vroeger, of ben je op zoek naar informatie voor school? (NB: er moeten twee handtekeningen worden gezet: onder het vak van de pasfoto's en onderaan op het aanvraagformulier) exacte reisdata dienen vermeld te worden op het aanvraagformulier, onder de pasfoto 2 pasfoto's, kleur, 5cm x 5cm, witte achtergrond, recht in de camera kijkend. 'de simulator in Space Expo is heel mooi. 'het lijkt erop dat het ijs rond de noordpool smelt door de opwarming van de aarde zegt georg heygster van de Universiteit van Bremen. (Vertel eventueel over een situatie waarin dat voor jou zelf gold toen je nog puber was, en wat je daarvan geleerd hebt.) hoe zou je kunnen reageren als anderen iets doen waar je eigenlijk niets mee te maken wilt hebben? (8) seely,., horrobin,. (Termen die met hoofdletters zijn geschreven die niet in dit document worden omschreven dragen de betekenis zoals deze in onze servicevoorwaarden staat vermeld ).

onder voorbehoud betekenis
Synoniemen van onder voorbehoud van; ander woord voor onder

"Ik ga je er nog vaker aan herinneren. (Wilt u meer weten over cookies? (On)gezonde gewoontes en gebruiken hebben vaak een oorsprong in de opvoeding thee en de ervaringen in de kindertijd. (2007) Griffiths. ( bron een van de voornaamste boosdoeners van overgewicht is slechte voeding. ( bron ) koolhydraten en suikers Bijna alle goedkope shakes bevatten het goedkope soja-eiwit en zitten vol met suikers zoals maltodextrine, glucosestroop en dextrose.

(B) de omvang en kwaliteit van het verkeer op uw website. (en) Papaseit e, farré m, lópez mj, clemente c, campodarve i a case of acute valproic acid poisoning treated successfully with L-carnitine. 's Morgens stond op het ontbijt brood met honing of kaas, druiven, olijven en melk. "Na het gebruik van de mix 47 voor meer energie, merkte meteen al een verschil. (C) of de computer. 'dat ga ik natuurlijk niet verklappen. (2002 Ch I-3 (en) How does Sickle cell cause disease?

Behoudens / behalve

(Darm)kanker de world health Organisation (WHO) concludeert dat er een verband is tussen het eten van rood vlees en het risico op kanker, met name darmkanker. "Je bent heerlijk" zei hij. "neuk me zo smeekte ik hem bijna. (2000.7 zie voor uitleg over de techniek van dna-sequencing bijvoorbeeld Brown (2002.1 Strachan read (1999. 'het enige probleem is dat je hier niet even naar buiten kunt om een wandeling te maken door het bos of langs het strand.' dat vertelde esa-astronaut André kuipers gisteren aan premier winden Mark rutte en studenten van de tu delft. 'veel oude kaas die ik deel met mijn collega-bemanningsleden.' André deed vroeger aan voetbal en judo. 's film avonds (zonsondergang) nam men meer tijd om te eten. 'je ziet dat iedereen er wel mee bezig. 'maar daarvoor hoeven we niet de hele oceaan te sluiten.

onder voorbehoud betekenis
Verkocht onder voorbehoud : huis weg of niet?

Verkocht onder voorbehoud - vereniging Eigen huis

(Gelach) maar het brein is ook, metabolisch gezien, duur. 'ik weet nog dat ik als jongetje slaperig voor de tv kroop om te zien hoe neil Armstrong voor het eerst voet op de maan zette.' aart probeert nu zijn enthousiasme voor ruimtevaart over te brengen op de scholieren. (1985) Literatuur (en) Alberts,.; afvallen Johnson,.; Lewis,.; Raff,.; Roberts,. "Zij kunnen de interesse voor ruimtevaart en wetenschap bij kinderen aanwakkeren." Op zijn beurt inspireerde Schilling docenten tijdens de eerste conferentie over ruimteschip Aarde. 'voor het eerst wordt een commercieel ruimtevaartuig aangekoppeld aan het ruimtestation. (2004) Antioxidant vitamins and coronary heart disease risk: a pooled analysis of 9 cohorts. 'dit is een belangrijk moment in de ruimtevaartgeschiedenis zegt André. ( bron ) Een ander voordeel van afslankshakes is dat ze minder kcal bevatten dan een normale maaltijd. "Ik heb hier heel erg van genoten en dit vergeet ik nooit." "Hoeft ook niet" antwoordde."neuk me maar eens stevig door" hoorde ik mezelf kreunend uitbrengen. "toe neem me lekker stevig. (Vandaar dat stamppotten over het algemeen als vrij stevige maaltijden worden beoordeeld). ( bron ) de glucomannan capsules zijn 100 natuurlijk omdat de ingrediënten afkomstig zijn uit de wortels van de konjacplant. (Rode wijn) Wel heb ik toegevoegd handje walnoten en cashew noten in de middag schijnt erg goed te werken (goede vetten en vitamines). (3) The guardian (2017). ( voorbeeld onder de knop download aanvraagformulier) hierop moet alles op de pc ingevuld worden, toevoegingen met pen of potlood worden niet geaccepteerd. (Ik wilde ze eerst Bengel en boefje noemen, maar Balou is simpelweg engelachtig, dus dat paste dieet totaal niet.).

Lijst van afkortingen in het Nederlands - wikipedia

Door gebruik te maken van de services verklaart en garandeert u dat: (a) u de aanmeldingsgegevens naar waarheid en accuraat hebt opgegeven; (b) u die gegevens zult bijwerken; (c) u dertien jaar of ouder bent; en (d) dat met uw gebruik van de services geen. Bij het vermoeden dat u minder dan dertien jaar oud bent kunnen wij uw account of Website (voor zover van toepassing) zonder voorafgaande waarschuwing afsluiten. Wachtwoord, als u lid of maker van websites mannen wordt, moet u een wachtwoord voor uw account kiezen. U bent er zelf verantwoordelijk voor om uw wachtwoord vertrouwelijk te houden. Tevens bent u volledig verantwoordelijk voor alle activiteiten die met uw account worden uitgevoerd. U stemt er mee in geen gebruik te maken van het account, de gebruikersnaam of het wachtwoord van een andere gebruiker, noch op enig moment uw wachtwoord aan een derde te geven of op enige andere wijze de veiligheid van uw account in gevaar. U stemt ermee in om ons you agree to onmiddellijk op de hoogte te stellen van ieder ongeoorloofd gebruik van uw wachtwoord of account, alsmede van iedere inbreuk op de veiligheid. U begrijpt dat wij ons het recht voorbehouden om juridische stappen te ondernemen tegen een ieder die misbruik maakt van een account of een lidmaatschap van de websites. Tarieven, onze basisoplossing voor het bouwen en hosten van websites wordt u gratis aangeboden.websites, taakbalken, widgets of andere distributiekanalen die we regelmatig gebruiken (gezamenlijk de sites) en andere functies, inhoud, services of toepassingen die wij. Deze overeenkomst (de servicevoorwaarden of de overeenkomst) bevat de wettelijk bindende voorwaarden voor het gebruik van de services. Door gebruik te maken van de services stemt u in met deze voorwaarden, ongeacht of u dit doet als maker van websites (hetgeen betekent dat u zich hebt aangemeld om onze programmas te gebruiken voor het bouwen van een website lid (hetgeen betekent dat. De term Gebruiker verwijst naar een bezoeker, lid of een maker van websites. Wanneer u op een van de websites, toepassingen of services van de websites bladert, zich aanmeldt of deze gebruikt, gaat u akkoord met deze servicevoorwaarden, alsmede met de richtlijnen die wij van tijd tot tijd openbaar maken, waaronder het. Privacybeleid en de voorwaarden voor Ontwikkelaars van toepassingen (gezamenlijk genoemd: de richtlijnen). Indien u het niet eens bent met de voorwaarden voor Ontwikkelaars van toepassingen, onze servicevoorwaarden of een van onze andere richtlijnen, dient u onmiddellijk ons Platform te verlaten en met het gebruik ervan te stoppen. U verklaart dat u volledig in staat en bevoegd bent om akkoord te gaan met de voorwaarden, bepalingen, verplichtingen, verklaringen en garanties zoals deze in de servicevoorwaarden zijn vastgelegd. Als u op Webs een toepassing uitvoert of creëert en daarbij een bedrijf of juridische entiteit vertegenwoordigt, (i) verklaart u dat u bevoegd bent om deze overeenkomst uit naam van dat bedrijf of die entiteit aan te gaan en (ii) u verklaart dat de termen. Bevoegdheid, het gebruik en het lidmaatschap van de services is nietig indien verboden.
Onder voorbehoud betekenis
Rated 4/5 based on 864 reviews
Recensies voor het bericht onder voorbehoud betekenis

 1. Lopod hij schrijft:

  Synoniemen beding restrictie voorwaar voorwaarde 3 definities op Encyclo het iets niet mogen of kunnen vb: het is goed, maar ik heb wel een voorbehoud een voorbehoud maken zeggen wat je er nÃet goed aan vindt zonder voorbehoud zonder mee. 1) Beding 2) Beperking 3) Bepaling in een contract 4) Clausule 5) Conditie 6) Protest 7) Protestatie 8) Reservatie 9) Reserve 10) Restrictie 11) Uitzondering 12) voorwaar. Heeft u nog geen abonnement? Een voorbehoud is een verklaring, afgelegd door een staat bij het ondertekenen van een verdrag, waarbij die staat te kennen geeft én of meerdere bepalingen in het ver.

 2. Tycema hij schrijft:

  Toon uitgebreidere definities, deze woorden beginnen met voorbehoud: voorbehouden, hoe bekend is het woord? Bij deze :-) kees op 11 25 onze vader vergrijst anoniem op, betekenis van. Zoiets als, "onder voorbehoud van alle rechten en zonder enige nadelige erkentenis wat een klassieke term is voor het beindigen van uw schrijven. Betekenis: nsfw /.

 3. Ibiwebir hij schrijft:

  Onder voorbehoud (zonder garantie dat iets zo is of zo blijft). Dat is niet echt een compliment voor links" : mia doornaert in de standaard. Anoniem op 10 4, onder vermelding van, anoniem op 16 12 onder voorbehoud van, jaap op 11 9 onder vermelding van anoniem op 6 6 op verzoek van.

 4. Izilo hij schrijft:

  32 6, de afkorting "o.v.v." betekent "onder vermelding van". Kortom, kritisch nadenken is rechts geworden. Het huis is verkocht onder voorbehoud. Abonneer u nu voor onmiddellijke toegang tot alle adviezen.

 5. Egimep hij schrijft:

  Lex op 3 5, op Verzoek van, geen idee waarom een afkorting 50 karakters zou moeten zijn, maar vooruit. Buiten de politiek correcte krijtlijnen durven denken is per definitie reactionair. Aantal woorden: meer opties - minder opties, voorbeeld: naam: E-mail: optioneel email confirmation: Privacy policy, contact.Jouw feedback:

Uw e-mail zal niet worden gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

U kunt maximaal vier foto's van de formaten jpg, gif, png en maximaal 3 megabytes bijvoegen: